(ВІДЕО) Прикордонник на псевдо «Змій» про бойові будні, міські бої та знищення зомбі-окупантів на Донеччині

НАЗАД
17 липня 2024 14:47

Коли росія напала на Україну у 2014 році, прикордонник на псевдо «Змій»  був ще школярем. Хлопчина вирішив спочатку піти у військовий ліцей, а згодом вступив і до Національної академії Державної прикордонної служби України.

Так і став прикордонником. У день повномасштабного вторгнення він заступив старшим прикордонних нарядів у пункті пропуску «Грем’яч», що на кордоні з Росією.

До останнього не вірив, що буде напад, але цей світанок військовий запам’ятає назавжди. Перші сигнальні ракети і колони російської військової техніки почали рух у бік України. Перегрупувавшись разом зі Збройними силами України, прикордонники стали на оборону Чернігівщини.

Нині начальник зенітно-прикордонної застави старший лейтенант Кривоненко разом з побратимами захищає Україну на східному напрямку.

Деякі досить небезпечні й водночас жорсткі бої у Красногорівці, що на Донеччині, згадує не без долі іронії і гумору, адже виживати йому вдавалось навіть тоді, коли шансів було дуже мало. «Ох ти і «Змій» живучий», часто жартують про нього побратими. 

Про міські бої, деталі прямих зіткнень з піхотою окупантів, чому деякі з російських військових ходили буквально як зомбі, дивіться у відео.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси